söndag 11 augusti 2013

No.65

Då var det dags igen då! Har inte skrivit något inlägg på länge! Och det beror på att inspirationen att skriva helt enkelt inte funnits! Har under sommaren däremot varit väldigt produktiv i mitt skapande! Ta gärna en titt på de senaste jag la ut på konstgalleriet nyligen! 40st nya alster! Foto/bildkvaliten på en del av dom är tyvärr inte 100 men kommer förbättra en del av dom vart efter!
(se länk) 






Tänkte med bilder här under illustrera några av de absolut senaste verken! För strl på dom och även pris så följer du bara länken här ovan in på galleriet! Gällande storleken på målningarna kan man säga att de flesta av dom är relativt stora.




































































Har varit en händelserik sommar gällande min konst! Sålt en hel del och fått mycket positiv feedback! Och det är precis det som i alla fall driver mig! När man märker och hör att folk gillar det man gjort! Har precis också fått en idé om att arrangera en konstutställning här hemma i trädgården nu en helg under september! Bara en kul grej!... Återkommer om exakt datum!



\\//\\SÄKER//\\//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar